Scott Kelby: Photoshop kanály

Scott Kelby: Photoshop kanályJak jsem psal v minulé recenzi – Scott Kelby je znám zejména díky svým velmi úspěšným knihám o Photoshopu – a tak není divu, že se s ním zde setkáváme opět – tentokráte nad jeho knihou o kanálech. Pokud vás napadne, že jsem tímto autorem posedlý, tak máte asi pravdu. Líbí se mi jeho styl, náměty i nápady. Ale tím hlavním důvodem je, že recenzovaná kniha vyniká nejen mezi ostatními běžnými knihami o Photoshopu ale i mezi knihami tohoto autora – není to totiž žádná sbírka tipů a triků pro začátečníky a středně pokročilé, ale mnohem odbornější kniha, která se plně zaměřuje na jedno jediné téma a tím jsou kanály ve Photoshopu.

Pokračování naleznete na webu Interval.cz, pro který byla recenze napsána.

Hodnocení: 10/10, titul měsíce

Scott Kelby: Photoshop kanály, Zoner Press 2007, 288 stran, 329 Kč, ISBN:80–86815–60–2

Petr Václavek

Zobrazit příspěvky od Petr Václavek
Grafik na volné noze, kterého živí kreslení pro zahraniční microstock fotobanky, příležitostný fotograf, tvůrce dubánků, velký lenoch, čajopijec, a vášnivý čtenář.

3 Komentáře

  1. D.Vodičková
    5. 2. 2008

    Hezký den. Mám na vás jednoduchou prosbu,vlastně dotaz. Vím, že jsem asi v jiné úrovni témat a naprostý amatér.Přesto. Můžete mi laskavě odpovědět proč jednou lze a mnohokrát nelze aktivovat volbu Ctrl+Alt+ vlnovka? Nachází se nad kláv. tab. Prosím co je příčinou, že tato volba nereaguje vždy a ihned? Jedná se o verzi Photoshop 7. Děkuji za odpověď, která by mi velmi pomohla.Srdečně zdravím D.Vodičková.

    Odpovědět
  2. Petr Václavek
    11. 2. 2008

    Myslím, že to záleží na tom, zda máte zrovna přepnuto na anglickou (tam to jde) nebo českou (tam to nejde) klávesnici.

    Odpovědět
  3. martin němeček
    23. 2. 2010

    Dobrý den,
    chci Vás požádat o radu. Používám Adobe Photoshop verzi 8.0. Chtěl bych si pořídit nějakou literaturu, abych pronikl do tajů tohoto programu. Jsem začátečníkem a mám rád styl psaní Scotta Kelbyho.

    děkuji za odpověď
    Martin Němeček

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skočit na začátek stránky