Scott Kelby: Osvědčené efekty ve Photoshopu

Scott Kelby: Osvědčené efekty ve PhotoshopuKdyž se řekne „tipy a triky pro Photoshop“ vybaví se mi automaticky jeden jediný autor – Scott Kelby – neúnavný pisatel a uživatel Photoshopu, který produkuje stále nové a nové knihy o postupech, tricích a fíglech v tomto grafickém editoru. A tak mám tento rok před sebou již nejméně třetí knihu od něj – její téma a náplň je snad každému zcela zřejmé (v červnu jsem zde zveřejnil recenzi na „Adobe Photoshop CS – Kniha plná triků“).

Pokračování naleznete na webu Interval.cz, pro který byla recenze napsána.

Petr Václavek

Zobrazit příspěvky od Petr Václavek
Grafik na volné noze, kterého živí kreslení pro zahraniční microstock fotobanky, příležitostný fotograf, tvůrce dubánků, velký lenoch, čajopijec, a vášnivý čtenář.

5 Komentářů

  1. Ivorius
    15. 11. 2006

    To mi Petře neříkej, že to všechno stíháš číst. Já už mám 3 knihy rozečtené půl roku.

    Odpovědět
  2. Petr Václavek
    15. 11. 2006

    [1] No to teda stíhám, ale jinak docela dobře nestíhám spoustu dalších věcí… Odborné knihy čtu většinou ve vlaku směr Morava a ty oddechové večer v posteli – zrovna nedávno jsem si přečetl jednu předehru k Duně a od té doby louskám celou sérii, teď jsem někde v polovině. No a občas to prokládám dalšími knihami – Momentálně Achája I a II (těším se na další díl), vítězné povídky Mlok a samozřejmě pravidelně časopis Reflex 🙂 No v průměru tak 6–8 knížek za měsíc, to není tak moc.

    Odpovědět
  3. tlustej
    21. 11. 2006

    Jsou tam i jak se dou udělat jednoduše vrstvy já sem se s tím pral a pak sem přeběch k Zonerům, nechám si poradit Díky za odpv.

    Odpovědět
  4. Petr Václavek
    21. 11. 2006

    [3] No nečekejte příručku pro začátečníky, jsou to postupy jak docílit určitých efektů, pokud chcete něco o vrstvách, tak možná spíše Adobe Photoshop v praxi a nebo Adobe Photoshop CS – oficiální výukový kurz

    Odpovědět
  5. Jarda Jirava
    11. 1. 2007

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně recenzované knihy „Osvědčené efekty ve Photoshopu“ a „Adobe Photoshop CS Kniha plná triků“. Dle obsahu vypadají podobně, v každé jsou však trošku jiné triky (nebo jen jinak nazvané?). Přečetl jsem obě recenze od Vás a nemohu se rozhodnout. Patřím nejspíš do cílové skupiny, ale má význam si pořizovat obě knihy? Případně proč. Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skočit na začátek stránky