Nabídka reklamy na mých webech

Prostor pro vaši reklamu na mých webechNabízím reklamní prostor na svých webech. Jedná se především o stránky věnující se grafice, fotografiím, podnikání na internetu, knihám. Velikosti bannerů, jejich umístění a ceny jsou uvedeny níže.

Rozhodl jsem se využít systému adexpert, který v případě neobsazení reklamní plochy nasadí Adsense (odkazy u reklamních ploch vedou přímo k jejich detailu na webu adexpert, kde si je můžete ihned objednat). Pokud vám tento systém nevyhovuje, nebojte se mě kontaktovat, můžeme se domluvit přímo na jiných formátech/umístění i cenách. Stejně tak se ozvěte pokud chcete znát nějaké bližší statistiky, případně vidět nějaké konkrétní údaje z Google Analytics.

Nabídka inzerce je následující:

Tento blog (petr.vaclavek.com)

http://petr.va­clavek.com

Nabídka reklamního banneru na webu petr.vaclavek.com

Obsah

Blog o programování, webdesignu, digitální fotografii, fotobankách, grafice, programech firmy Adobe, internetu, kreativní tvorbě a knihách. V poslední době zde píši hlavně o svém podnikání na volné noze a dobrých knihách, které jsem přečetl.

Velikost a umístění bannerů

Cena

13 Kč / den / banner

Statistiky návštěvnosti

Zobrazení / měsíc: 23 000
Návštěv / měsíc: 14 000

Web o fotobankách (fotobanky.cz)

http://fotoban­ky.cz

Nabídka banneru na fotoanky.cz

Obsah

Největší a nejznámnější web o microstock fotobankách v českém jazyce. Kromě prodeje a nákupu fotografií, vektorových ilustrací a videí v zahraničních fotobankách se na něm věnuji i grafické a fotografické tvorbě.

Velikost a umístění bannerů

Cena

13 Kč / den / banner

Statistiky návštěvnosti

Zobrazení / měsíc: 30 000
Návštěv / měsíc: 12 000

Diskuzní fórum o fotobankách (forum.fotoban­ky.cz)

http://forum.fo­tobanky.cz

Nabídka reklamy na fotobankovém diskuzním fóru

Obsah

Největší a nejživější diskuzní fórum o microstock fotobankách v českém jazyce. Řeší se zde nejen prodej a nákup fotografií, vektorových ilustrací a videí v zahraničních fotobankách ale hodně se diskutuje také fotografická technika, tutoriály na kreslení vektorové grafiky a další témata. komunita kolem fóra je na hodně vysoké úrovni.

Velikost a umístění bannerů

Cena

25 Kč / den / banner

Statistiky návštěvnosti

Zobrazení / měsíc: 120 000
Návštěv / měsíc: 19 000

Web o grafice (ilustrator.cz)

http://ilustra­tor.cz

Nabídka reklamy na webu o Adobe Illustrátoru

Obsah

Největší a nejvíce aktualizovaný web o vektorové grafice v ČR. Hlavním tématem je tvorba ilustrací v programu Adobe Illustrátor. Články tvoří většinou originální tutoriály, užitečné rady, tipy, recenze dobrých nástrojů pro grafiky a odkazy na zajímavé zahraniční tutoriály.

Velikost a umístění bannerů

Cena

13 Kč / den / banner

Statistiky návštěvnosti

Zobrazení / měsíc: 120 000
Návštěv / měsíc: 12 000

Petr Václavek

Zobrazit příspěvky od Petr Václavek
Grafik na volné noze, kterého živí kreslení pro zahraniční microstock fotobanky, příležitostný fotograf, tvůrce dubánků, velký lenoch, čajopijec, a vášnivý čtenář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skočit na začátek stránky