Hledáme stavební firmu

Přístavba garážeRozhodli jsme se postavit garáž a trochu zmodernizovat a přestavět náš domek v Praze Klánovicích. Proto momentálně hledáme nějakou spolehlivou a šikovnou stavební firmu, která by do toho šla – rád proto uvítám vaše osobní reference na stavební firmy, se kterými máte sami dobré zkušenosti.

Jedná se nám zejména o následující projekty:

  • přistavění garáže (projekt je již hotov, stavební povolení schváleno) – rádi bychom postavili v průběhu roku 2012
  • úpravy na rodinném domě (novostavba z roku 1999):
    • sanace balkonu (odstranění),
    • zateplení podkroví a výměna střešních oken,
    • odstranění přístřešku u vchodových dveří a výměna vchodových dveří,
    • výměna oken a zateplení,
    • úprava dispozic v přízemí domu a úprava schodiště,
    • výměna podlah, aj.

Tento víkend jsme nechali pokácet stromy na naší zahradě, takže na garáž je již dostatek místa. Tímto bych chtěl také pochválit a doporučit ochotného pana Davida Šťastného (tel.: 724 238 064, email: davidstastn (at) sez­nam.cz), který nám stromy odborně pokácel a našpalkoval za velmi slušnou cenu. Potřebujete-li provést rizikové kácení stromů, neváhejte jej kontaktovat.

Předem děkuji za tipy (můžete je zadávat do komentářů nebo poslat emailem na mou adresu: petr (at) vacla­vek.com).

Petr Václavek

Zobrazit příspěvky od Petr Václavek
Grafik na volné noze, kterého živí kreslení pro zahraniční microstock fotobanky, příležitostný fotograf, tvůrce dubánků, velký lenoch, čajopijec, a vášnivý čtenář.

6 Komentářů

  1. Duben
    20. 12. 2011

    S klidným svědomím můžu doporučit svého švagra, který je na stavební práce precizní řemeslník. Pro jistotu jsem se ještě ujišťoval jestli by tohle rozsahem zvládl (je to živnostník a ne sro) a potvrdil mi, že práce tohodle rozsahu není problém.
    Kontakt je Petr Juříček, tel. 605418349, na webovky odkázat nemůžu, protože zatím je nepotřeboval, takže žádné nemá, ale referencí má celkem dost, jistě v případě zájmu rád sdělí.

    Odpovědět
  2. Josef Lahoda
    5. 1. 2012

    Dobrý den

    Na stavební práce a rekonstrukce rozhodně doporučuji pana Václava KRŠKU.

    Má dlouholeté zkušenosti,je precizní a za svou kvalitně odvedenou práci ručí.

    Umí poradit a vůbec není drahý.podlahy­.projekt@email­.cz,723506898.

    Odpovědět
  3. Musilda
    21. 2. 2012

    Tvůj blog čtu pravidelně a u tohoto příspěvku jsem se konečně rozhodl něco napsat. Pokud budete přistavovat garáž, není důležité vybrat kvalitní stavební firmu, nebo řemeslníka, ale i stavební dozor. V české kotlině je tradicí, že stavařině a fotbalu rozumí každý (ještě jsem zapomněl na zpívání – viz. superstar). Bohužel tomu tak není. Viděl jsem několik velmi špatně provedených staveb, a to i od firem, které staví jinak velmi dobře. Vše se odvíjelo od dozoru. Dům není automobil, který za několik let vyměníš a vše co se nyní podcení způsobí za pár let velké problémy. A za velké peníze. Dnes je nešvarem stavět takzvaně na záruku. Těch pár let to vydrží.

    Odpovědět
  4. Petr Václavek
    21. 2. 2012

    Musilda, Díky za info. Stavební dozor je samozřejmě nutnost – sice se to momentálně prodraží, ale v budoucnu se nám to zaplatí a pak také člověk bude klidnější a to za to rozhodně stojí.

    Odpovědět
  5. Luboš Polách
    7. 3. 2013

    Můžu doporučit právě jen sebe. Dělám ve stavebnictví již 18 let. Postavil jsem vlastníma rukama pět rodinných domů. Dále dělám fasády, sádrokartony, vodoinstalatérství, zateplování a mám k dispozici velice schopného elektrikáře i s revizí.
    Webovou stránku mi dělal syn a nedodělal.
    Ke své práci používám maximálně přidavače pro hrubší práce a nebo dělníky , které mám čas kontrolovat v průběhu práce. Je špatné přijít na zle odvedenou práci až mnohem později. Proto také souhlasím,že na každé akci většího rozsahu by měl být stavební dozor.
    S pozdravem
    Luboš Polách tel.:774657041

    Odpovědět
  6. Petr Blažek
    24. 7. 2013

    Dobrý den,
    pokud jste ještě nezačali s výstavbou doporučuji Vám se podívat na stránky naší společnosti Thermo Building s.r.o. a na poskytovanou technologii, zda by Vás nezaujala. Provádíme veškeré stavební práce. V případě zájmu a dotazů mě kontaktujte na níže uvedeném čísle nebo e-mailu.

    Petr Blažek
    Obchodní manager

    THERMO BUILDING,s.r.o.
    tel.č.: +420728567489
    petr.blazek (at) by­dletlepe.cz
    http://www.bydletlepe.cz

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skočit na začátek stránky