Zahraniční časopisy o webdesignu / Photoshopu / Illustratoru

Computer ArtsV práci jsme měli předplacený zahraniční časopis Computer Arts, ale předplatné nám již skončilo a my se poohlížíme po nějaké lepší náhradě. Přece jen v poslední době byl obsah nic moc, jen sem tam se tam objevil zajímavý design, občas přínosný tutoriál, či zmínka o dobrém programu / pluginu / webu.

Tak jsem se chtěl poptat, zda nemá někdo zajímavý tip na dobré čtivo. Časopis nemusí být papírový, klidně by stačil i elektronický.

Ano samozřejmě, na webu je spousta e-zinů, blogů a webů produkující články zadarmo, ale znáte to, když už daný rozpočet a finance jsou, je třeba je utratit, jinak příště nebudou 🙂

O čem by měl časopis být? Plus mínus o webdesignu, Photoshpu, Illustratoru, Indesignu, Flashi – tedy ani ne tak o programování a kódování, jako spíše o grafice a designu.

Nuže poradíte vhodné tituly? Já zatím našel následující:

Petr Václavek

Zobrazit příspěvky od Petr Václavek
Grafik na volné noze, kterého živí kreslení pro zahraniční microstock fotobanky, příležitostný fotograf, tvůrce dubánků, velký lenoch, čajopijec, a vášnivý čtenář.

4 Komentáře

  1. Roman
    15. 5. 2007

    Já sice žádný nedoporučím, ale dík za zdroje 🙂

    Odpovědět
  2. djmouka
    15. 5. 2007

    Doporučuji navštívit http://pdf-mags.com/ a pak si vybrat podle svého gusta.

    Odpovědět
  3. Pavel Kout
    15. 5. 2007

    Napadá mě Layers (což už zmiňuješ) a Photoshop Creative http://www.pshop­creative.co.uk/. Škoda, že to nevychází u Zinio.com, tam odebírám za dvacet babek ročně Macworld a jejich formát mi hodně vyhovuje.

    Odpovědět
  4. Petr Václavek
    13. 3. 2008

    Našel jsem pár dalších odkazů ve spotu na outlaw design blogu

    Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skočit na začátek stránky