ilustrator.cz web o Adobe Illustrátoru a vektorové grafice

ilustrator.cz, nový web o vektorové grafice a Adobe IllustrátoruAsi jste si všimli, že mě vektorová grafika v Adobe Illustrátoru hodně baví a vlastně i živí. Několik článků o tomto programu a práci v něm jsem zde také publikoval. Nedávno jsem chtěl opět přidat další tipy a tutoriály, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Rozhodl jsem se totiž, že toto téma od svého osobního blogu oddělím, stejně jak jsem to udělal před několika lety s fotobankami – vytvořil jsem tenkrát samostatný web fotobanky.cz a zpětně vidím, že jsem udělal dobře.Během jednoho měsíce jsem koupil doménu, rozchodil redakční systém (WordPress), poladil šablonu, napsal prvních dvacet článků, vymyslel a nakreslil logo. Výsledek si můžete prohlédnout na webu ilustrator.cz:

ilustrator.cz, nový web o vektorové grafice a Adobe Illustrátoru

Zajímá-li vás tedy grafika, neváhejte a sdílejte, případně sledujte tento nový magazín na Facebooku, Twitteru nebo Google+. Chcete-li mi pomoci a máte odvahu psát, tak se mi ozvěte, uvítám každý článek.

Další detaily ohledně spouštění webu naleznete v úvodním článku Oficiální spuštění webu ilustrator.cz

 

Petr Václavek

Zobrazit příspěvky od Petr Václavek
Grafik na volné noze, kterého živí kreslení pro zahraniční microstock fotobanky, příležitostný fotograf, tvůrce dubánků, velký lenoch, čajopijec, a vášnivý čtenář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skočit na začátek stránky